Recent comments

Friss Hírek

Inter: Gólpárbajt hozhat a Fiorentina elleni derbi

Két veretlen csapat csatájával zárul az olasz labdarúgó-bajnokság hétközi fordulója. 


Az Internazionale a Fiorentinát fogadja az 5. körben.

Négy mérkőzést követően fej-fej mellett halad az Inter és a Fiorentina a Serie A-ban, mindkét gárda tíz ponttal áll. 

A milánói gárda védelme egyelőre kiválóan zár, mindössze egy gólt kapott, miközben 13 gólt rúgott - utóbbi mutatóval élen áll a bajnokságban, köszönhetően a hétvégi Sassuolo elleni gólparádénak. Persze Firenzében sem panaszkodhatnak, a Fiorentina 10 rúgott és négy kapott gólnál jár, vagyis csütörtök este izgalmas ütközetre van kilátás.

"Remélem, ott folytatjuk, ahol abbahagytuk - mondta Samir Handanovic, az Inter kapusa a milánói klub honlapjának. - Meccsről meccsre jobbak vagyunk, még nagyon az elején járunk, sok van hátra és természetesen tudunk javulni. Az eddigi teljesítmény a tréner és a csapat érdeme, mert sokkal határozottabban játszunk, mint az elmúlt szezonban."

A Fiorentina kapusa, Norberto Neto csapata vasárnapi, bergamói diadaláról beszélt, 2-0-ra verték az Atalantát.

 Nagyszerű formában vagyunk - fogalmazott Neto. - Fontosnak tartom, hogy nem kaptunk gólt az Atalanta otthonában. Ezzel a sikerrel az élmezőnyben maradtunk és önbizalommal telve utazhatunk az Interhez."

A Fiorentina trénere, Vincenzo Montella sérülés miatt nem számíthat Juan Cuadrado és Mario Gomez játékára, míg David Pizarro eltiltását tölti.

A meccs Rodrigo Palacio és Giuseppe Rossi párbaját hozhatja. Előbbi, az Inter csatára négy meccsen kilenc lövésből három gólt szerzett, míg utóbbi 11 kísérletből négy találatot jegyzett. 

A hazaiaknál Diego Milito is figyelmet érdemel, a veterán argentin támadó vasárnap először kapott szerepet a kék-feketéknél ebben az idényben. Az 54. percben lépett pályára és két góllal terhelte a Sassuolo hálóját.

forrás: hatharom.com