Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Ifjú támadót igazoltak a Barcelonától

A zsinórban harmadik bajnoki címének elhódítására törő első csapat megerősítése mellett, a torinói sztárcsapat szakmai stábja a háttérben tovább építi a távolabbi jövő Juventusát, s ennek következő lépéseként, az Öreg Hölgy leigazolta az FC Barcelona ifjúsági játékosát, Sergio Buenacasát.

 
A hírt maga a fiatal támadójátékos kürtölte világgá, aki Twitter oldalára töltött fel egy fényképet a megegyezés bizonyítékaként, s az alábbi sorokat mellékelte hozzá:


"Már a Juventus játékosa vagyok." - írta Buenacasa.

"Nagyon boldog és lelkes vagyok, hogy egy ilyen hatalmas klub részévé válhatok! Alig várom, hogy edzésbe álljak!"

Sergio Buenacasa, aki idén áprilisban töltötte be 17. életévét, a Real Zaragoza korosztályos csapatában tűnt fel, s innen kaparintotta meg a kiterjedt megfigyelőhálózattal dolgozó katalán sztárcsapat, majd három esztendőt töltött a Barcelona ifjúsági akadémiáján. 


A spanyol szakírók Buenacasát a Barcelona egyik legfényesebb jövő előtt álló ifjúsági játékosának tekintik, s mind testi adottságai és játékstílusa, mind pályán kívüli viselkedése miatt, gyakran hasonlítják a Juventusban és a Barcánál egyaránt megfordult svéd klasszishoz, Zlatan Ibrahimovićhoz.

forrás: juventuz.blog.hu