Recent comments

Friss Hírek

Conte: Fontos győzelmet arattunk egy nehéz időszakban

Antonio Conte véleménye szerint megmutatta a csapat, hogy van karaktere, miután (idén már nem először) hátrányból fordítva tudta megnyerni a tegnapi meccset.



„A kapott gólig a kezünkben volt a meccs, Buffon lényegében csak egy néző volt. Ezután azonban már nem először történt meg idén, hogy az ellenfél az első adódó lehetőségéből gólt szerzett.”

„Azonban sikerült ledolgoznunk a hátrányunkat, ahogy az előző két mérkőzésen is, a csapat megmutatta, hogy milyen minőséget képvisel. Tisztában vagyunk vele, hogy kemény lesz az idei bajnokság és minden mérkőzésen meg kell szenvednünk az eredményért.”

„Meg kell emelnem a kalapomat a Chievo előtt, rendkívül szervezetetten futballoztak. Sikerült megállítanunk a kontráikat, azonban különösen az első félidőben, nagyon kevés emberrel támadtunk. Ilyen azonban előfordulhat, ez volt rövid időn belül a negyedik mérkőzésünk, a válogatott játékosoknak a hatodik, így rotálni kellett a csapatot. Az öltözőben elsősorban taktikai utasításokat adtam, szerencsére a játékosaim megvalósították azt, amit mondtam. Fontos győzelmet arattunk egy nehéz időszakban.”

Természetesen a sajtótájékoztatón nem lehetett szó nélkül hagyni Alberto Paloschi egyértelműen érvényes találatát, melyet a játékvezető tévesen les miatt nem adott meg.


„Szerencsénk volt, hogy a mi javunkra döntöttek, azonban remélem, a média nem fogja ezt az ügyet is felfújni, lehet, hogy legközelebb ellenünk fognak fújni, ahogy arra már volt is példa, gondolok itt a Lazio elleni mérkőzésen a Tévez elleni szabálytalanságra a tizenhatoson belül. Szeretnénk segíteni a bíróknak, a média azonban épp az ellenkező színben akar minket feltüntetni.”

forrás: Juventusfc.hu