Recent comments

Friss Hírek

Gervinho: A derbit meg kell nyerni

A Roma nyári szerzeménye alig várja, hogy pályára léphessen első római derbijén.

 
"Még nem beszéltünk róla, de tisztában vagyok azzal, hogy mik az elvárások. Már a szezon megkezdése előtt erről beszéltek a szurkolók. Játszottam pár derbit régebben, Lille-ben és Londonban is, de talán ez az, ami a legjobban érezhető. Nem szabad megismételni a múltbéli hibákat, ez egy hatalmas meccs, amit meg kell nyerni."- nyilatkozta Gervinho a Roma Channel-nek.

"Nagyon lüktető meccsre számítok, számos lehetőséggel és izgalommal. Remélem a szurkolók is kitesznek majd magukért, de a legfontosabb, hogy a Roma képes megnyerni ezt a meccset."

"A szurkolóktól a maximális biztatást és támogatást kérem és mi is a maximumot nyújtjuk majd, amivel szerintem nyerhetünk. Hajrá Roma!"

A játékos az Arsenáltól érkezett, azonban előtte a Lillenél már dolgozott együtt Rudi Garciával.

"Ami Garciát illeti, az elején nehéz volt, de aztán sikerült összehozni egy erős csapatot barátságos légkörrel, amivel megnyertük a bajnokságot és a kupát is. Régóta ismerem őt, már nem ugyanaz az ember, mint aki volt, hiszen nagyon sokat fejlődött, igazi profi lett. Ami a személyiségét illeti, képes magabiztosságot adni a játékosoknak és nagyon jól együtt tud dolgozni velük. A pályán kívül is nagyon kedves ember, de a pályán nagyon szigorú." 


forrás: asroma.hu