Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Jobb lett volna, ha Balotelli kussban marad

Massimiliano Allegri, az AC Milan vezetőedzője a Napoli elleni, 2–1-re elveszített vasárnapi bajnoki után elmondta, szerinte Mario Balotellinek a lefújást követően csendben be kellett volna vonulnia az öltözőbe ahelyett, hogy a a játékvezetőnél reklamál.


A remek formában lévő Napoli 2–1-re győzni tudott a harmatosan rajtoló Milan otthonában Miguel Britos és Gonzalo Higuaín találatával. 

A nápolyiak legutóbb Diego Maradonával a soraikban, 1986 májusában tudtak nyerni a piros-feketék vendégeként.

A mérkőzés után a milánóiak szépítő találatát szerző Mario Balotelli szóváltásba keveredett a játékvezetővel, ami Massimilano Allegri, az AC Milan vezetőedzője szerint hatalmas hiba volt.

„Nem beszéltem még Balotellivel, de az biztos, hogy ha a találkozónak vége, már jobb csendben maradni. Nem szeretem a hisztit, a lefújás után a legjobb, amit tehetsz, hogy kussban maradsz, és szépen bevonulsz az öltözőbe. Balotellinek is ezt kellett volna tennie, hiszen változtatni már úgysem tudott az eredményen. Rengeteget kell még fejlődnie ezen a téren” – mondta a találkozó utáni sajtótájékoztatón Allegri.


Balotelli a Napoli ellen, életében először hibázott tizenegyesből, eddig pályafutása során – a válogatott mérkőzéseket is számítva – összesen 26 büntetőt értékesített.

 Alessandro Matri, a Milan nyáron igazolt csatára is pozitívan értékelte csapat játékát a vereség ellenére.

„Ha csak a mutatott játékot nézzük, az egész idényben nem játszottunk még ilyen jól. Szinte már abszurd, hogy épp egy ilyen meccsen akadt a legtöbb helyzetünk. Talán ha jobban használnánk ki a helyzeteinket, könnyebben tudnánk meccseket nyerni” – nyilatkozta csapata honlapjának Matri.

A Milan a Napolitól elszenvedett hazai vereséggel visszacsúszott az olasz bajnoki tabella 11. helyére, míg a nápolyiak csak rosszabb gólkülönbségük miatt állnak a második helyen a Roma mögött. 

forrás: NSO