Recent comments

Friss Hírek

Milan: A Bologna következik

A Milan szerda este 20:45-kor lép pályára a Bologna otthonában a Serie-A 5. fordulójában.


A Bologna 4 fordulót követően a tabella 16. helyén áll, a mérleg 2 döntetlen és 2 vereség. 

A rúgott gólok száma 4, a kapott góloké 8. A bolognai együttes az előző fordulóban hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Torinótól, a 3. illetve a 2. fordulóban az Udinesével és a Sampdoriával döntetleneztek, míg az első játéknapon a Napoli otthonában kaptak ki 3-0-ra.

A Bologna tehát a bajnokságban hazai környezetben 2 mérkőzést játszott, a mérleg 1 döntetlen és 1 vereség, 3 rúgott és 4 kapott gól. Idegenben szintén 2 meccsen 1 döntetlen és 1 vereség, valamint 1 rúgott és 4 kapott gól. A Bologna házi góllövőlistáját Cesare Natali, Davide Moscardelli, Panagiotis Kone és Alessandro Diamanti vezeti 1 találattal.

Stefano Pioli, a Bologna vezetőedzője kijelölte keretét a mérkőzésre. Nem áll Pioli rendelkezésére sérülés miatt Cherubin, míg Natali és Kone eltiltását tölti.

Íme a Bologna kerete: Agliardi, Curci, Stojanovic, Antonsson, Cech, Crespo, Garics, Mantovani, Morleo, Radakovic, Sorensen, Della Rocca, Krhin, Laxalt, Pazienza, Perez, Acquafresca, Bianchi, Christodoulopoulos, Cristaldo, Diamanti, Gimenez, Moscardelli.

A gazzetta.it szerint a Bologna 4-3-2-1-es felállásban fog pályára lépni. A kapuban Curci, a védelemben Garics, Antonsson, Mantovani és Morleo kezdhet. A három középpályás Laxalt, Pazienza és Della Rocca lesz, míg elől a Christodoulopoulos, Diamanti és Bianchi támadhat.

Íme a Bologna várható kezdőcsapata: Curci – Garics, Antonsson, Mantovani, Morleo – Laxalt, Pazienza, Della Rocca – Christodoulopoulos – Diamanti, Bianchi.

A Milan jelenleg az olasz bajnokság 11. helyén tanyázik, 4 ponttal. 

A rossoneri 4 mérkőzésen 1-szer győzött, 1-szer döntetlent játszott valamint 2-szer vereséget szenvedett. A rúgott gólok és a kapott gólok száma 7-7. A piros-feketék az előző fordulóban a Napolit fogadták hazai pályán, a végeredmény 2-1-es napoli siker lett. A második félidőben Balotelli büntetőt hibázott, majd a 90. percben gyönyörű gólt szerzett, ezt követően az öltözőbe való bevonulás során erős, sértő megnyilvánulásokkal illette a játékvezetőt, így három mérkőzésre eltiltották. 

A harmadik fordulóban a Milan a Torino ellen 2-2-es döntetlent játszott, a második fordulóban pedig 3-1-re legyőzte a Cagliarit. Az első játéknapon a Hellas Verona 2-1-re győzte le a Milant. A Milan a San Siróban 2 mérkőzést játszott, a mérleg 1 győzelem és 1 vereség, 4 rúgott és 3 kapott gól. Idegenben a helyzet a következő: 1 döntetlen és 1 vereség, 3 rúgott és 4 kapott gól.

A rossoneri házi góllövőlistáját (csak bajnoki gólok) Mario Balotelli vezeti 4 meccsen 3 szerzett góllal. Őt követi 1 góllal Sulley Muntari, Andrea Poli, Philippe Mexés és Robinho.

Továbbra is nehéz helyzetben van a Milan, hisz sérülés miatt nem áll rendelkezésre Gabriel, Daniele Bonera, Matias Silvestre, Mattia De Sciglio, Riccardo Montolivo, Kaká, Stephan El Shaarawy és Giampaolo Pazzini. Továbbá Mario Balotellire sem számíthat Allegri, mivel az olasz támadót három bajnoki mérkőzésről eltiltották, így a soron következő meccseken, a Bologna, a Sampdoria és a Juventus ellen nem lehet a pályán.

Massimiliano Allegri, a Milan mestere kijelölte utazó keretét a mérkőzésre.

Íme a Milan kerete: Christian Abbiati, Marco Amelia, Ferdinando Coppola; Ignazio Abate, Kevin Constant, Philippe Mexés, Luca Iotti, Cristian Zaccardo, Cristian Zapata; Valter Birsa, Bryan Cristante, Urby Emanuelson, Nigel De Jong, Sulley Muntari, Antonio Nocerino, Andrea Poli, Mario Piccinocchi; Alessandro Matri, M’Baye Niang, Robinho.

A várakozások szerint a Milan kapujában Abbiati kezdhet. A védelmet Abate, Zapata, Mexés és Emanuelson alkothatja. A három középpályás Poli, De Jong és Muntari lesz, míg elől Birsa, Matri és Robinho rohamozhatja az ellenfél kapuját.

Íme a Milan várható kezdőcsapata: Abbiati – Abate, Zapata, Mexés, Emanuelson – Poli, De Jong, Muntari – Birsa – Matri, Robinho.

A találkozót Paolo Tagliavento vezeti. A 41 éves játékvezető 2004 májusában debütált a Serie-A-ban, és azóta 141 bajnoki mérkőzést vezetett. Tagliavento a Bolognának 16 mérkőzést vezetett, a mérleg 5 győzelem, 2 döntetlen és 9 vereség. Az olasz játékvezető a 17 Milan mérkőzésen fújt, a mérleg 7 győzelem, 7 döntetlen és 3 vereség. Érdemes megjegyezni, hogy Tagliavento kétszer is vezetett a két csapatnak közös mérkőzést, 2009 januárjában a rossoneri 4-1-re, 2012 szeptemberében 3-1-re nyert.

forrás: acmilan.hu