Recent comments

Friss Hírek

Pogba: Az egész csapat dicséretet érdemel

A torinói városi rangadó győztes gólját szerző Paul Pogba már teljes mértékben a szerdai Bajnokok Ligája találkozóra koncentrál.


"Tudjuk, hogy fontos mérkőzés lesz számunkra, amelyet meg kell nyernünk, de tudjuk, hogy nem lesz egyszerű." - nyilatkozta a francia középpályás a Tuttosportnak. 

"Nem tudom, hogy döntő lesz-e a továbbjutás szempontjából, de a Koppenhága elleni döntetlen után most győzni szeretnénk."

A Juventus a Torino legyőzésével hangolt a Galatasaray elleni találkozóra, s gyenge játékkal, egy lesgól segítségével gyűjtötte be a három pontot.

"Örülök, hogy az én gólom döntötte el a mérkőzést, ez volt az egyik legfontosabb találatom." - tette hozzá. "Azonban a legfontosabb az volt, hogy győztünk, s az egész csapat dicséretet érdemel."

"Tíz emberrel védekeztek, s nekünk változtatnunk kellett. Eljött az idő, hogy kitaláljunk valamit annak érdekében, hogy hamarabb eldöntsük a meccseket. Jelen pillanatban szinte minden csapat csak védekezik ellenünk."

"A Torino nagyon zártan játszott, s mi szenvedtünk, hogy feltörjük a védelmüket, hiszen nem sok terület akadt, amikor beálltak védekezni."

Pogba a második szezonját tölti a Juventusnál, s mostanra a kezdő tizenegy szinte kirobbanhatatlan tagjává vált.

"Bármelyik pozícióban szívesen szerepelek. Játszom akár a védelemben, csatárként vagy a kapuban, csak együtt szerepelhessek ezekkel a bajnokokkal."

"Az U20-as világbajnokság fontos volt, akár a francia válogatott, de együtt élni a bajnokokkal a Juventusnál még fontosabb."

"Tapasztalatot gyűjtök, fejlődök, s ez örömmel tölt el. Nem áll szándékomban megállni."

forrás: juventuz.blog.hu