Recent comments

Friss Hírek

Mancini: Balotelli elindult a lejtőn

Mario Balotelli egykori edzője, Roberto Mancini elmondta a sajtónak, hogy vigyázni kell a csatárral, akit ő még a Manchester City csapatában trenírozott.



A hétvégi helyzetet, a játékos kitörését jól ismeri, és szerinte elindult egy lejtőn, ahol csak egyféleképpen lehet megállítani. 

Mario Balotelli, az AC Milan olasz válogatott csatára a Napoli elleni bajnoki lefújása után teljesen elvesztette a fejét, és addig reklamált, míg a játékvezető piros lapot nem adott neki. 

Egykori edzője, Roberto Mancini jól ismeri a játékos ilyenfajta reakcióját, és szerinte ha nem tesznek gyorsan valamit, nem lesz jó vége.

"Mario elindult egy lejtőn, és az egyetlen megoldás ilyenkor az, ha ellenáll a provokációnak - mondta Mancini a három meccsre eltiltott Balotelliről. - Neki kell megtörnie ezt a kört. Angliában minden játékoshoz volt néhány kerestlen szavam, akik nyíltan provokálták őt. Mindenki próbálta, de egyesek túlságosan is."

"Ma már a világ összes védője arra alapoz, hogy Balotelli egy-két rúgás után elveszíti a fejét. Ha csak odaszólna, de többet nem ragálna, az egész probléma meg is szűnne. A legjobb játékosok mindig célpontok is egyben."

"Nem könnyű kezelni Mariót, mert türelmesen meghallgat minden tanácsot, majd megígéri, hogy javítani fog a dolgon. És ezt őszintén is gondolja akkor! De amint újra feldühítik, kezdődik minden elölről."


forrás: Sporthírado.hu