Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Óvatosak leszünk

A Milan a Napolit fogadja vasárnap a San Siróban.


Massimiliano Allegri, a Milan vezetőedzője megtartotta az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját.

 „A Napoli jó futballt játszik. Nagyon kevés idő alatt Benitez nagyszerűen megválasztotta a felállást, a taktikát és stílust szabott a csapatnak. Kemény mérkőzés lesz, főleg számunkra lesz nehéz. Kiegyensúlyozott mérkőzést várok, egységesnek kell maradnunk. Jó a támadósoruk. Higuaín egy fantasztikus játékos. Hamsík évről-évre folyamatosan fejlődik, Insigne még nagyon fiatal, de kiváló játékos. Callejón pedig nemzetközi szintű. Nagy mérkőzés lesz, de ugyanúgy megyünk fel a pályára, mint a többi csapat ellen. Abate és Niang visszatért, rendelkezésemre állnak, míg Poli teljesen egészséges. Fontos, hogy Mexés és Zapata élvezi a klub illetve az én teljes bizalmamat. Jól teljesítenek, és minél többet játszanak együtt, annál jobban fognak játszani. Normális dolog, hogy néha hibáznak. Gyakran olyan dolgokért hibáztatják őket, amik nem is az ő hibájukból adódott”
 
„A Napoli sok gólt szerez, és kevés gólt kap. Nagyon egységesek. Óvatosak leszünk. Nekünk még technikailag fejlődnünk kell. Robinho szerdán csereként lépett pályára és jó teljesítményt nyújtott. Matri sokat fut elől, így emiatt Balotellinek több helye van. A két játékos között az idő elteltével sokkal jobb lesz az összhang. Nem szabad elfelejteni, hogy ez volt az első mérkőzés, amikor egyszerre a pályán voltak”

„Hamsík? Ő egy kiváló játékos. Már akkor kedveltem a játékát, amikor a Bresciában játszott. Egy nemzetközi szintű játékos nagyszerű technikai és fizikai adottságokkal. A Verona elleni vereséget kivéve minden a várakozásoknak megfelelően alakult. Amikor minden játékos felépül, sokkal jobbak leszünk. Matri, Kaká és Birsa is új igazolások, még idő kell hozzá, hogy beilleszkedjenek. A lényeg, hogy egységesek maradjunk, a Celtic, a PSV vagy a Celtic elleni meccshez hasonlóan. Elképzelhetetlen, hogy 90 percen át uraljuk a mérkőzést. Fontos, hogy jól zárjunk vissza, amikor az ellenfél ellentámadásba lendül. Saponara edz és jó állapotban van. Nagyon jól szerepelt az Empoliban. Kiváló technikai képességei vannak. Itt megsérült, és idő szükséges ahhoz, hogy a csapatba kerüljön. Majd meglátjuk”

„Robinho jól játszott a Cagliari ellen. A játék három támadóval nehéz, különösen a találkozó elején. Robinho jó állapotban van és meghoztam a döntést. Az edző dolga, hogy döntéseket hozzon és átgondolja a stratégiát. Benitez bebizonyította, hogy jó edző, de nem csak a Napolinál. Mazzarri vezetése alatt teljesen más stílusú futballt játszottak. Hiszek a játékosaim jó teljesítményében” - fejezte be Allegri.

forrás: acmilan.hu