Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Még van időnk, hogy javítsunk

A Milan szerda este 20:45-kor lép pályára a Bologna otthonában a Serie-A 5. fordulójában.


“Nem játszottunk jól a Napoli ellen, és egy büntetőt is kihagytunk. A sérült játékosok hamarosan visszatérnek: El Shaarawy, Montolivo és Balotelli is nemsokára játszhat. Van idő, hogy feljebb kerüljünk a tabellán. Már csak azt kell eldöntenem, hogy Birsa vagy Niang kezd elől, valamint a középpálya két oldalán a Muntari, Poli, Nocerino hármas közül melyik kettő fog játszani.

Balotelli eltiltása? Megpróbáljuk a csapatjátékkal pótolni. A Napoli legjobb játékosa véleményem szerint Reina volt. Ellentmondás lenne azt állítani, hogy rosszul játszottunk”

“Mario hibázott és ezzel a csapattársait, a klubot és a szurkolókat bünteti, ezen változtatni kell. Mario 23 éves, már nem gyerek. A normális viselkedés az, amiért az emberek felnéznek rád. Remélem, hogy Mario elgondolkozik és rájön, hogy milyen nehéz helyzetbe sodorta a csapatot. Miután vége a mérkőzésnek, az öltözőbe kell menni, és el kell fogadni, ami történt”
“Ő egy világklasszis játékos és tagja az olasz válogatottnak, így példát kell mutatnia. Remélhetőleg tanult a leckéből.

Saponara? Nem jelöltem az utazó keretünkbe, mert kedd reggel a bal térdével volt kisebb probléma. A mai napon orvosi vizsgálaton esik át. 

Balotelli és Higuaín teljesen különböző játékos. Marionak javítania kell a csapatjátékán és nem szabad elfelejteni, hogy ez az első szezon, amikor ő a csapat húzóembere. A BL selejtezővel kezdtük a szezont, jól teljesítettünk és a Celtic ellen is nyerni tudtunk. A bajnokságban egy kicsit gyengébbek voltunk. Bár még van időnk, hogy javítsunk. 

Nagyszerű csapatok vannak a Serie-A-ban, mint a Napoli, a Juventus, az AS Roma, a Fiorentina és az Inter. Azt hiszem, hogy az Inter is ott lesz Olaszország három legjobb csapata között. Meglátjuk, ma mit tehetünk. Nyolc ponttal vagyunk lemaradva a riválisainkhoz képest”

 forrás: acmilan.hu