Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Nincs problémánk Pirloval

Mostanában egyre több pletyka lát napvilágot a Juventus középpályásának, Andrea Pirlonak a jövőjével kapcsolatban, ám Beppe Marotta elutasítja azokat a híreszteléseket, melyek szerint Pirloval problémák lennének Torinóban.



 
Mint ismeretes, az olasz játékmester a Hellas Verona elleni meccsen lecserélését követően egyenesen az öltőzőbe ment, ahelyett hogy a csapattársai mellett, a padon nézte volna a mérkőzés további alakulását. Ez nem maradhatott következmények nélkül, így Antonio Conte, a csapat edzője egy új szabályt hívott életre, mely szerint a lecserélt játékosoknak a kispadon kell helyet foglalniuk.

A válogatott játékos kontraktusa a nyáron lejár a Bianconerivel és több európai élklub is figyelemmel kíséri a középpályás jövőjének alakulását, annak érdekében, hogy a kellő pillanatban akár ingyen is lecsaphassanak a 34 éves középpályásra. Marotta szerint viszont minden a tervek szerint halad és a játékos szerződésének ügye az újévben lesz napirenden.

"Nincs problémánk Pirloval." - mondta az igazgató a Tuttosport-nak. "Andrea nem csinált semmilyen szabályellenes dolgot. Nyugodt hangnemben beszéltünk vele a szerződéséről és abban maradtunk, hogy februárban vagy márciusban visszatérünk a témához."

Mielőtt a jelenlegi szezon elkezdődött volna, Pirlo a Gazetta dello Sport-nak így nyilatkozott a jövőjéről: "Mindenképpen játszani szeretnék még, de azt majd meglátjuk, hogy erre hol fog sor kerülni. Már beszéltem a klubbal és arra jutottunk, hogy a szezon végén hozunk döntést. A Juve számomra az elsődleges, de nem akarok senki terhére sem lenni. Az évek telnek és nem akarom azt, hogy csak azért maradjak a csapatnál, mert engem Pirlonak hívnak. Érezni akarom, hogy fontos vagyok a csapat számára, máskülönben elhagyom a klubot."

forrás: juventuz.blog.hu

A Fiat elnöke és a Juventus legnagyobb támogatója, John Elkann szerint Pirlo minden, csak nem egy púp az Öreg Hölgy hátán. "Nem szeretném kommentálni a spanyol és angol pletykákat. Pirlo egy nagyszerű játékos, a csapatunk pedig erős és a cél az, hogy ez így is maradjon."