Recent comments

Friss Hírek

Tévez és Llorente góljával fordított a Juve

A Juventus Carlos Tévez és Fernando Llorente góljával fordítva 2–1-re nyert hazai pályán a Verona ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. 


Antonio Conte Buffonnak, Chiellininek és Vucsinicsnek is pihenőt adott, így Storari, Ogbonna és Llorente is bekerült a Juventus kezdőjébe, utóbbi pályafutása során először. 

A 37. percben általános meglepetésre a Verona szerzett vezetést egy szöglet után, a vendégek azonban sokáig nem örülhettek az előnyüknek, sőt! 

A 40. perben ugyanis Tévez a jobb oldalról könyörtelenül kilőtte a kapu jobb oldalát, majd a szünet előtt Llorente csúsztatott ugyanoda egy jobb oldali beadás után. 

Mint később kiderült, a baszk csatár első juvés találata három pontot ért a „zebráknak”, mivel a második félidőben nem változott az eredmény.

Juventus–Verona 2–1 (Tévez 40., Llorente 45+4., ill. Cacciatore 36.)

A Fiorentina 2–0-ra győzött az Atalanta vendégeként.

A firenzeiektől kényszerűségből (sérülés, illetve eltiltás) hiányzott Mario Gomez és David Pizarro, utólag azonban elmondható, jól jöttek ki ebből a lilák. 

Az eddig kevesebb játéklehetőséget kapó Rafal Wolski és Mati Fernández hozta össze ugyanis a vendégek első gólját: jobb oldali beadás után a hosszú saroknál érkező lengyel középpályás a lécre fejelt, a kipattanó labdát pedig a chilei játékos helyezte a kapuba közelről.

Az Atalantának is voltak helyzetei, de a második félidőben megint csak a Fiorentina volt eredményes, mégpedig Giuseppe Rossi révén. 

A 26 éves csatár így négy forduló után négy gólt jegyez, 2–0-ra nyerő csapata pedig 10 pontot.

Atalanta–Fiorentina 0–2 (M. Fernández 41., Rossi 69.)


Bologna–Torino 1–2 (Natali 29., ill. D'Ambrosio 2., Cerci 45+1. – 11-esből)

Catania–Parma 0–0   

forrás: NSO