Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Másmilyen meccs lesz, mint egy bajnoki

Bár a Milan rosszul kezdett a bajnokságban, Massimiliano Allegri bízik benne, hogy a Bajnokok Ligájában teljesen más arcát mutatja a csapata.



A lombardiai csapat az első három bajnokijából csak egyet nyert meg, ráadásul a hétvégén úgy játszott 2–2-t Torinóban, hogy néhány perccel a vége előtt még 2–0-ra mentek a hazaiak. Balotelli már a ráadásban egyenlített tizenegyesből.

„Nem játszottunk jól szombaton, egészen pontosan nagyon rosszak voltunk, a Torino rengeteg problémát okozott nekünk – értékelt a vezetőedző a sajtótájékoztatón. –  A Celtic elleni meccs viszont teljesen más lesz, hiszen itt teljesen más a hangulat.”

Allegri hozzátette, hogy nagyon nehéz ellenféllel kerültek szembe, amely egyrészt nagyon erős fizikailag, másrészt technikás játékosok alkotják, főleg a támadórészlegben.

A Milanban várhatóan nem szerepel a sérült Stephan El Shaarawy és Kaká sem. 

Allegri úgy tervezi, a középpályán Antonio Nocerino, Nigel de Jong és Sulley Muntari kap helyet, elöl pedig Alessandro Matri és Mario Balotelli, az viszont kérdéses, hogy mögöttük Valter Birsa vagy Robinho játszik majd. 

forrás: NSO