Recent comments

Friss Hírek

A Milan egy góllal legyőzte a Sampdoriát

A Milan Valter Birsa találatával 1–0-ra győzött a Sampdoria ellen hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában.


A bajnokságot igen gyengén kezdő Milan a Sampdoria ellen javítani készült eddig nem túl jó mérlegén és egymeccses győzelmi mutatóján.

Massimiliano Allegri csapata ennek megfelelően nagy erőket mozgósított a vezetés megszerzéséért, de az első félidőben hiábavalónak bizonyultak a piros-feketék próbálkozásai.

Bár a hazaiak uralták a játékot, több helyzetet alakítottak ki, és nem sokszor engedték át a labdabirtoklást a Sampnak, a gól hiányzott a játékból.

A szünet után azonban rögtön megtört a gólcsend: Valter Birsa vállalkozott lövésre a tizenhatos vonalától, és kiválóan kilőtte a bal alsót. 1–0

Három perccel később Robinho növelhette volna a hazai előnyt, de hibázott óriási helyzetben. Birsa lőtt kapura keményen, de Da Costa kiütötte a labdát, ám az Andrea Poli elé került, aki keresztbe lőtt a jobb oldalról, és a brazil támadót találta meg a labdával, aki azonban az üres kapu helyett a vendégek kapusának kezébe passzolt.

A folytatásban is a Milan uralta a játékot, Alessandro Matri többször is nagy helyzetbe került, de nem tudta bevenni a genovaiak kapuját. Így végül 1–0-ra győzött a Milan.

Milan–Sampdoria 1–0 (Birsa 46.)

forrás: NSO