Recent comments

Friss Hírek

Milan: Balotelli hárommeccses eltiltást kapott

Három olasz bajnokiról szóló eltiltást kapott Mario Balotelli, az AC Milan labdarúgócsapatának csatára, akit a Napoli elleni, elveszített vasárnapi rangadó (1–2) lefújása után állított ki a játékvezető.


A Napoli 2–1-re megnyerte a vasárnapi rangadót Milánóban, így továbbra is megőrizte hibátlan mérlegét a pontvadászatban. 

A milánóiak közül Mario Balotelli különösen keserű emlékekkel gondolhat majd vissza a találkozóra, hiszen profi pályafutása során tétmeccsen először hibázott büntetőt, másrészt a lefújás után piros lapot kapott Luca Banti játékvezetőtől.

A túl heves reklamálásnak pedig következményei is vannak, ugyanis a válogatott csatárt hétfőn három meccsre eltiltotta az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága.

A Milan még fellebbezhet az eltiltás miatt, ám ha az érvényben marad, a renitens támadó a Bologna és a Sampdoria elleni bajnoki mellett a Juventus ellenit is csak a lelátóról nézheti.

A rossonerit sújtó további ítélet, hogy rasszista megnyilvánulások miatt a következő, Samp elleni hazai fellépésen a Curva Sud szektoraiban nem foglalhatnak helyet nézők.


Három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott még Cesare Natali (Bologna) is, míg André Dias (Lazio), Mattia Cassani (Parma) és Panajotisz Kone (Bologna) egy meccset kénytelen kihagyni.

forrás: NSO