Recent comments

Friss Hírek

Benítez: Nem bátor, hanem következetes vagyok

A Napoli Goran Pandev duplájával győzött a Genoa otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában.



Rafa Benítez több kulcsjátékosát pihentette, így sem okozott gondot a három pont megszerzése.

Gonzalo Higuaín csereként szállt be, Marek Hamsík nem játszott, Albiolt a szünetben cserélte le az edző Genovában. A meccs utáni a sajtó bátornak nevezte Benítez húzását, aki visszautasította a dicséretet. 

"Nem bátor, hanem következetes vagyok. Van némi tapasztalatom, éltem már ezzel az eszközzel, tudom, hogy a rotációra szükség van ahhoz, hogy mindenki a legjobbját nyújtsa. A csapat karakteres volt, ezért nyert" - mondta a spanyol vezetőedző.

A délolaszok hat forduló alatt négy gólt kaptak, de Benítez szerint még vannak repedések a védelmen. "Néhány dolog nem tetszett, például túl sok keresztpassza volt az ellenfélnek. Igaz, ezzel együtt úgy érzem, közelebb álltunk a 3-0-hoz mint a 2-1-hez."

A tréner azzal folytatta, az ütős igazolások után nagy az elvárás a szurkolók részéről, és hiszi, még jóval több potenciál rejlik a csapatban. "Jó szériában vagyunk, a szurkolók azt gondolják, minden megnyerhetünk. Azért ez nincs úgy. Mindent egybevetve, most olyan 75 százalékon vagyunk."

A Serie A-ban éllovas - a később pályára lépő Roma megelőzheti - Napolira kedden az Arsenal elleni londoni BL-ütközet vár. 

forrás: hatharom.com