Recent comments

Friss Hírek

Hamsík: Ez nem a világ vége

Marek Hamsík nem csalódott, de nem is elégedett azt követően, hogy a Napoli csupán 1-1-es döntetlent játszott otthon az újonc Sassuolo elleni bajnokin szerda este.


A nápolyiak az első négy meccsüket megnyerték a bajnokságban, szerdán azonban csak ikszeltek azzal a Sassuolóval, amely vasárnap 7-0-ra kapott ki az Intertől. Marek Hamsíknak érthető, hogy hiányérzete van.

„Nincsenek könnyű meccsek ebben a bajnokságban. Azok után, hogy egy hetest kapott hétvégén a Sassuolo, ellenünk háromszor annyira odatette magát” – magyarázta a szlovák játékmester.

„Mindenki azt gondolta, hogy könnyű három pont lesz, de mi tudtuk, hogy ez nem ennyire egyszerű. Ettől függetlenül többet is tehettünk volna a győzelemért.”

„Az ellenfél jól védekezett, míg mi nem szorítottuk oda őket a kapuhoz annyira, amennyire kellett volna. Jól kezdtünk, de a Sassuolo gólja visszavetett minket.”

„Azt nem mondom, hogy letörtünk, de csalódottak vagyunk. Ez azonban nem a világ vége, most már azzal kell foglalkoznunk, hogy legközelebb legyőzzük a Genoát.” 


forrás: Sporthírado.hu