Recent comments

Friss Hírek

Mazzarri: Ha rosszul játszunk, bajba is kerülhetünk

A vasárnapi ebédidős meccs ezúttal a Sassuolo-Inter találkozó lesz: az új lendületre kapó Inter az újonc otthonában folytathatja jó szezonkezdetét, miközben hamarosan új tulaja is lehet a csapatnak - és akár Milito is visszatérhet.

 
"El kell felejtenünk a Juventus elleni történteket, vasárnap a Sassuolo vendégei leszünk. Az Internek újra el kell érnie, hogy tiszteljék, nem nézhetünk le senkit. Ha ezt nem tudjuk megcsinálni, akkor nagyon nehéz lesz számunkra minden meccs." - kezdte sajtótájékoztatóját az Inter edzője.

" Moratti nyugalmat sugároz az egész klubnak, minden játékosnak. A többi dolog nem érdekel minket, csak az ő szavai számítanak. Moratti imádja az Intert, ha ő eldönt valamit, azt biztosan azért teszi, hogy a jövőben jobb legyen a klubnak. A csapatnak és nekem azonban csak a pályára szabad koncentrálnunk. Csak olyan dolgokra szabad koncentrálnunk, amit képesek vagyunk irányítani. " - mondta a lehetséges új indonéz befektetőről Mazzarri.

" A Sassuolo egy nagyon szervezett, nagy motivációval rendelkező csapat. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen nehézségekkel találkozhatunk, ha rosszul játszunk, bajba is kerülhetünk. Milito egyre jobb állapotban van, a gyorsaságát folyamatosan építi fel, de nem szeretnénk őt egyből bevetni, hiszen sokáig nem játszhatott - még akkor sem szeretnénk őt játszatni, amennyiben jó úton halad. 

A kanyar bezárása? Nem szeretnék belemenni ebbe a témába. Nem szeretnék erről beszélni, mert ez egy olyan dolog, amit nem tudunk kontrollálni." - tért ki a felmerülő kérdésekre Mazzarri.

forrás: azzurri.co.hu