Recent comments

Friss Hírek

Conte: Szégyen

A Juventus trénere, Antonio Conte érthető módon nem volt túl boldog a Köbenhavn elleni mérkőzés (1-1) lefújását követően, a mester nem is rejtette véka alá érzéseit és a találkozót követő interjújában élesen kritizálta csapata helyzetkihasználását.

 
„Nem hiszem, hogy bárkit is alábecsültünk volna, különösen a tavalyi lecke után, de ez még bosszantóbb, mint a Nordsjaelland, ez egy valóságos ostrom volt. Örök szabály, ha nem juttatod az ellenfél hálójába a labdát, akkor nem fogsz nyerni. Meg kell tanulnunk, hogy nem helyzetekre játsszák a focit, hanem gólokra. Nem emlékszem még egy ilyen mérkőzésre, ahol ennyi helyzetünk lett volna egy az egyben a kapussal szemben, ráadásul ilyen közeli helyzetekből.”


„Persze a hazaiak hálóőre csodálatos teljesítményt nyújtott a mai találkozón, elismerés illeti, hiszen 11 elképesztő védést mutatott be. De a pontvesztésünket ezzel sem lehet magyarázni, szégyen, főleg hogy ismerjük a másik találkozó eredményét, így ha nyertünk volna, remek pozícióba kerültünk volna rögtön az első forduló után.” – értékelte a tegnap esti mérkőzést Antonio Conte.

A Juventus legközelebb két hét múlva, egészen pontosan október 2-án Torinóban fogadja a Galatasarayt. 

forrás: azzurri.co.hu