Recent comments

Friss Hírek

Balzaretti: Hihetetlen érzések szabadultak fel bennem

Federico Balzaretti a Lazio elleni gólját követően elsírta magát, azonban elmondta, ez nem minden nap történik meg vele.



"Hihetetlen érzések szabadultak fel bennem, ez nem minden nap történik meg velem. Nagyjából négyévente szerzek egy gólt, ezt pedig a derbin tenni...annyi minden átfutott a fejemen abban a pillanatban."- nyilatkozta Balzaretti.

A játékos azért is örülhetett annyira a góljának, mert éppen ő volt az egyike azoknak, akiket a májusi kupadöntő után komoly kritika ért.

"A kritika része a sportnak, nekem pedig erősségem, hogy folytatom keményen a munkát, ahogy mindig. Tudom, hogy a klub bízik bennem és a csapattársaim törődnek velem."

"A probléma nem az, hogy mások mit mondanak, de biztosíthatok mindenkit arról, hogy amikor rosszul játszom, akkor borzasztóan érzem magamat. Ilyenkor megpróbálom vállalni a felelőséget és folytatni a munkát."

"Rudi Garcia nagyon jól összehozta a csapatot újra, nagyon sokat foglalkozott velünk mentálisan és visszaadta a csapat önbizalmát. A csapat megértete a játékstílusát és az eredmények önmagukért beszélnek."- fűzte hozzá Balzaretti. 


forrás: asroma.hu