Recent comments

Friss Hírek

Benítez: Nyilvánvaló, hogy nem fogjuk megnyerni az összes mérkőzésünket

A hétközi forduló legnagyobb meglepetését az eddig hibátlan Napoli szolgáltatta, az elmúlt egy hétben a Dortmundot (BL) és a Milant is két vállra fektető délolasz együttes az eddig pont nélküli, –14-es gólkülönbséggel álló Sassuolo ellen bukta el első bajnoki pontjait, a bátor játékot bemutató újonc igen értékes, 1–1-es döntetlennel távozott a félelmetes San Paolóból.



„Nem volt nagy különbség a mai és a korábbi teljesítményeink között, de, ha egy héten belül a harmadik meccsünket játsszuk, ráadásul olyan csapat ellen, amely pár napja 7–0-ra kapott ki, benne van, hogy könyelműen lépünk pályára, aminek megfizettük az árát. A Sassuolo kiválóan szervezett csapat, amely megmutatta, hogy az Inter elleni súlyos vereség csak kisiklás volt” – értékelt a találkozót követően Rafa Benítez, a Napoli spanyol vezetőedzője.

„Nyilvánvaló, hogy nem fogjuk megnyerni az összes mérkőzésünket, de bízom a csapatban, hiszen jól szerepelünk. Nem vagyok elégedett a látottakkal, de nincs is okom az aggodalomra” – nyugtatta meg a szurkolókat a Chelsea-től érkező Benítez.

forrás: NSO