Recent comments

Friss Hírek

Pogba: Csak a Juve jár a fejemben!

A Juventus új, hosszútávú szerződést ajánlhat fel a szuper tehetségnek számító Paul Pogba számára, amivel kivédhetik az Arsenal, és a Chelsea ostromát – állítja a Daily Star.


Pogba kiemelkedően teljesít a Serie A-ban, mióta elkerült az Old Traffordról, s azóta számos európai élcsapat érdeklődését is felkeltette. 

Olaszországi jelentések szerint a Juventus készen áll tárgyalóasztalhoz ülni a 20 éves tehetséggel, és felajánlani neki egy magasabb fizetést garantáló szerződést a jelenlegi, 2016-ban lejáró helyett, aminek köszönhetően hűségesküt tehet a Bianconeri mellett, s elkötelezettségéről biztosíthatja az Öreg Hölgyet.

Annak ellenére, hogy az Arsenallal és a Chelsea-vel is szóba hozták a nevét, Pogba a hónap elején ismét bevallotta, hogy szeretne az olasz címvédőnél maradni, és tisztában van vele, hogy a nyáron ajánlatok futottak be érte.

Az egykori manchesteri futballista a következőket nyilatkozta:

„Voltak más klubok, akik meg szerettek volna szerezni? Igen, de csak a Juve jár a fejemben. A nyár folyamán hallottam az Arsenal, és a Chelsea érdeklődéséről is, valamint a Milanéről is Olaszországban, de nincs még egy olyan klub, mint a Juve. Hogy mit tartogat a jövőm? Örülök, hogy itt lehetek. Ebben a mezben akarok megannyi trófeát a magasba emelni!”

A Manchester United valószínűleg már bánja azt a napot, amikor elengedte Pogbát, mivel a francia válogatott az egyik legígéretesebben fejlődő fiatalnak számít a kontinensen. A 20 éves középpályás nem tudott dűlőre jutni akkori trénerével, Sir Alex Fergusonnal, akitől a játékidőt, és az első csapatnál biztosított lehetőségeket hiányolta, azonban Torinóban bizalmat szavaztak neki, és 38 mérkőzésen szerepelt az előző szezonban.

forrás: Juventusfc.hu