Recent comments

Friss Hírek

Inter: Újabb lépés a tulajdonosváltás felé

Az olasz sajtóorgánumok egybehangzó beszámolói szerint Párizsban egyeztetett Erick Thorirral, illetve a mágnás oldalán érkezők befektetőkkel Massimo Moratti az elmúlt órák (napok) során.


A tárgyalások tényét a Nerazzurri elnöke sem tagadta, sőt őszintén nyilatkozott a fejleményekről.

Beszámolója egybevágott a Sky Sport korábban napvilágot látott értesüléseivel, melyet a csatorna a délutáni órák során hozott nyilvánosságra. Ezek alapján a felek feltételezhetően a legfőbb kérdésekben egyezségre jutottak találkozójuk során, az Inter 70 százaléka indonéz kezekbe kerül.

A hivatalos papírok aláírásáig még tisztázásra szorul néhány kérdés, de a megbeszélések bíztatóan zajlottak, s Moratti korábbi aggályai is tovatűntek.

A csatorna infói szerint akár már jövő héten, az elnök nyilatkozata alapján a következő 30 nap során hivatalosan is új főbefektető kerülhet a fekete-kékek élére, a jövőben a Moratti család vélhetően Massimo elnök fiával képviselteti magát.

A korábban nyilvánosságra került találgatások alapján Thohirék első lépésben a klub adósságait redukálnák nullára, majd a kellő alapokról kezdenénk az Inter újjáépítését. 

A klub modell a jól értesültek szerint sokkal inkább a City-PSG féle vonalat követné, mintsem az Arsenalét, de ez ügyben úgy tűnik egyelőre senki sem bír még száz százalékig megbízható információkkal.

forrás: azzurri.co.hu