Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Pizarro két meccset kapott

Az egyik legvitatottabb mérkőzés volt az elmúlt fordulóból a Fiorentina-Cagliari találkozó,ahol a lilák egy elég egyértelmű szituációt kértek számon a játékvezetőn az 1-1-s döntetlennel végződő meccsen - ennek eredményeképpen elvesztették az egyik fontos játékosukat is.



David Pizarro percekkel korábban szállt be a padról, azonban sok időt nem töltött el a pályán: Giuseppe Rossit hiába szerelték szabálytalanul a tizenhatoson belül,a büntető elmaradt, Pizarro pedig elég hevesen reklamált: állítólag azt mondta, a játékvezetőnek,hogy éppen miattuk szerette volna elhagyni Olaszországot a nyáron. 

Hogy pontosan mit mondott,azt csak maguk az érintettek tudhatják, mindenesetre Pizarrót kiállította a játékvezető, és két meccses eltiltást kapott ezért cserébe. 

A meccset követően Vincenzo Montella sem fogta vissza magát, a firenzei csapat edzőjének 5 ezer eurós büntetést is fizetnie kell.

A Fiorentinára komoly hét vár, hiszen Bergamóba látogatnak az Atalantához, hétközben Európa Liga meccs vár a csapatra, majd az Inter ellen (is) helyt kell állnia a Fiorentinának.

forrás: azzurri.co.hu