Recent comments

Friss Hírek

Vazquez a Milanban? Meglátjuk…

A tavaly nyári átigazolási időszak egyik legfelkapottabb alakja volt Olaszországban Franco Vazquez, aki elképesztő tavalyi szezonjában hívta fel magára a nagyvilág figyelmét. 


Az argentin-olasz játékos jövőjéről most egyik legkomolyabb kérője nyilatkozott. 

Adriano Galliani, a Milan kopasz transzferguruja már novemberben elismerte, hogy tárgyalásokba kezdtek a Palermóval Vazquez megszerzése érdekében, ugyanakkor az elég valószínűnek tűnt, hogy télen nem kerül majd sor a klubváltásra – bárhol is kössön ki végül a szicíliaiak irányítója. Ezt maga a klub elnöke, Zamparini is többször megerősítette, ahogy azt is: 30 millió euróért vihetik Vazquez-t, az alatt viszont semmiképp sem.

Hogy ezt a 30 milliót ki fogja elsőként kicsengetni, az egyelőre kérdéses, eddig mindenesetre az AC Milan és a Juventus tűntek a legkomolyabb érdeklődőknek. A Rossoneri már hosszú ideje keresi egyre erőteljesebben a csapatból nagyon hiányzó irányítót, Galliani legfrissebb szavai pedig figyelmeztettek mindenkit: a milánóiak nem feledkeztek meg kiszemeltjükről.

“Vazquez a Milanban a következő évtől? Meglátjuk…” – fogalmazott röviden, de mindenképpen sokat sejtetően Galliani.

Jelen pillanatban az olasz lapok szerint minimum valószínű Vázquez nyári klubváltása Palermo-Milánó vonalon – ugyanakkor a média és Gazzetta sem felejt, így a milánói napilap felhívta a figyelmünket egy korábbi Vazquez-nyilatkozatra is, amelyben a támadó megemlítette, milyen szívesen játszana együtt újból Paulo Dybalával…

Vazquez egyébként az idei szezonban 21 bajnokin 3 gólnál és 6 gólpassznál tart.

forrás: azzurri.co.hu