Recent comments

Friss Hírek

Folytatódik a telenovella, Zamparini visszahívta Iachinit!

Egészen hihetetlen, ám Maurizio Zamparini klubelnököt ismerve egyáltalán nem meglepő hírről számolt be a Palermo honlapja, mely szerint hétfőtől ismét Giuseppe Iachini a szicíliai csapat vezetőedzője!



A Balogh Norbertet is foglalkoztató klub egy rövid közleményben számolt be a hivatalos oldalon, hogy hétfőtől Giuseppe Iachini és stábja felel ismét a szakmai munkáért Palermóban.

Egészen hihetetlen, ami a szicíliai egyesületnél folyik: a szezont Iachinivel kezdte a csapat, akit Davide Ballardini váltott novemberben, ám január 11-én már Guillermo Barros Schelottót mutatta be vidáman a Palermo vezetőedzőjeként Zamparini klubelnök. Az argentin szakember azonban licenchiány miatt egyetlen alkalommal sem ülhetett le a kispadra, előbb Giovanni Bosi, a Primavera csapat edzője, majd pedig Giovanni Tedesco volt a mérkőzéseken a felelős a Palermo szakmai munkájáért.

Schelotto múlt hét szerdán a távozás mellett döntött, ezt követően Bosit nevezték ki a csapat élére, ám a Torino elleni hétvégi, hazai vereség után úgy döntött az elnök úr, hogy az alig több mint három hónapja menesztett 51 éves tréner vezetheti ki a legutóbbi tíz meccséből csupán hármat megnyerő,  a tabella 15. helyén álló csapatot a gödörből.


forrás: digisport.hu