Recent comments

Friss Hírek

Berardi mégsem csatlakozik?

A Sassuolo tulajdonosa legutóbbi interjújában beszélt csapata legemlékezetesebb pillanatairól, illetve Domenico Berardi helyzetéről is ejtett pár szót.

 
A fiatal olasz csatár neve nem először merül fel a Juventusszal kapcsolatban, hiszen egy ideje nyílt titok, hogy a torinói rekordbajnok szívesen megszerezné a futballistát, azonban mindeddig elmaradt az átigazolási szerződés aláírása.


„A legszebb mérkőzés? Számos találkozó közül választhatok, azonban a Juventus és Inter elleni 1-0 arányú győzelmek nagyszerűek voltak, ahogy az AC Milan elleni 4-3 is.” - mondta Giorgio Squinzi a La Gazzetta Dello Sport munkatársának.


„A legnagyobb hibám Eusebio Di Francesco elbocsájtása és Alberto Malesani alkalmazása volt.” - emlékezett vissza a vezető a két évvel ezelőtti munkatársára, akinek a vezetése alatt a Sassuolo mind az öt mérkőzését elveszítette.


„Mindazonáltal kijavítottuk a hibák, és Eusebio Di Francesco megfelelő motivációval szolgál a csapat számára az első osztályban való megmérettetéshez. Rengeteget érett a szakember, és biztos vagyok benne, hogy sokáig irányítani fogja csapatunkat.


Domenico Berardi nagyszerű eredményeket ért el, és benne van a lehetőség, hogy még jobban kifejezze tehetségét. Hogy a Juventushoz csatlakozik-e? Nem feltétlenül.” - zárta nyilatkozatát kérdéseknek utat hagyva a Sassuolo és a MAPEI vezetője.


Domenico Berardi idén tizenkilenc bajnokin szerepelt, amelyeken öt gól fűződik nevéhez, illetve háromszor gólpasszal szolgált csapattársainak.

forrás: juventuz.blog.hu