Recent comments

Friss Hírek

A Juventus-Napoli a Scudettóról fog dönteni

2016. február 13-án, szombaton játsszák a Serie A idei kiírásának – eddig – legjobban várt mérkőzését, ahol a Juventus fogja fogadni a Napolit


Két elképesztő formában lévő csapat csap majd össze, ezért teljes mértékben érthető is, ha Olaszországban már most mindenki esélyt latolgat. A Radio Crc ez alkalomból a legendás kapust, Dino Zoffot kapta el egy interjú erejéig.

„A Juventus-Napoli a Scudettóról fog dönteni” – kezdte az értékelést Zoff.

„A mérkőzés pikantériáját az adja, hogy két olyan együttes csap össze, akik jelenleg a legszebb focit játsszák. Amelyik csapat nyer ezen a találkozón, az hatalmas lelki lökést kap a szezon hátralévő részére.”
„Hogy melyik játékos lesz a döntőtényező? Nyilvánvalóan Higuaínt kell megemlítenem, de nem szabad elmenni amellett a tény mellett, hogy a hazaiaknál ott van egy roppant tehetséges fiatal csatár, Dybala. Én azonban azt mondom inkább, hogy a csapatmunka lesz az igazán döntő. A jó eredményeket csak akkor lehet elérni, ha azért mindenki dolgozik” – vélekedett.

„A kapusok esetében is éles harc lesz. Pepe Reina kiváló hálóőr, aki fontos védéseivel járult hozzá ahhoz, hogy a Napoli ma ott tart ahol. A másik oldalt pedig ugye Buffon lesz. Esetében felesleges bármilyen magyarázat” – tért ki a kapusokra Zoff.

Az interjúban természetesen kitértek az Azzurri előtt álló nyári kihívásra is.

„Bár Conte alatt jól működik a válogatott, melyet a kvalifikációs csoportból való könnyed továbbjutás is bizonyít, de nehéz lenne elhinni, hogy esélyesek lennénk a végső győzelemre.”

forrás: azzurri.co.hu