Recent comments

Friss Hírek

Ismét a Juve elé kerülhet a Napoli

A bajnoki döntőn elszenvedett vereség ellenére is a Juve elé kerülhet ma a Napoli, ha sikerül legyőznie az igen csak jó formában lévő milánóiakat a forduló zárómérkőzésén.


Sok kritikus véleménye beigazolódott múlt héten, aki szerint a Napoli túlságosan Higuaíntól függ, mert a csapat tényleg képtelen volt gólt szerezni, amikor Pipitának nem sikerült. Kérdéses formában a Napoli, hiszen a szerencsétlen körülmények között elbukott Juve elleni rangadó után a Villareal is legyőzte Sarriékat, ami mély sebet hagyhat a Partenopei önbizalmán. Félelmetes támadósor ide vagy oda, a bajnokaspiráns Azzurri legutóbbi 3 tétmeccsén csak egyetlen gólt tudott szerezni, azt is a Carpi ellen, büntetőből.

A Milannak viszon nagyon megy mostanság; a csapatnak fekszik a Bacca-Niang párossal megspékelt 4-4-2. A Rossoneri 12 legutóbbi bajnokijából csak egyet veszített el, újra versenyben van Európáért, sőt, egy esetleges győzelemmel ismét az eredetileg Scudettora hajtó Inter közvetlen közelébe kerülnének.  A Milan extra motivációval szeretne visszavágni az “odavágón” elszenvedett kiütéses sikerért Insignééknek, hogy javítsanak az egyébként is gyenge mérlegükön a Napoli ellenfeleként. És akkor még meg sem említettük, hogy Mihajlovic még egyszer sem tudta legyőzni a nápolyiakat edzőként…

A Villareal elleni meccset influenza miatt kihagyó Jorginho visszatérhet ma este a hazaiakhoz, az pedig nem kis fegyvertény, hogy Higuain, Insigne, Allan, Albiol és Ghoulam egyaránt pihenőt kapott az EL-találkozóra csütörtökön.

Bár a vendégeknél Kucka még mindig nem játékkész, Abate játékára ismét lehet majd számítani a jobb-bekk pozícióban.

Napoli (várható): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne

Milan (várható): Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura; Bacca, Niang

forrás: azzurri.co.hu