Recent comments

Friss Hírek

Kötelességünk nyerni

Massimiliano Allegri a Bologna elleni bajnoki előtt arról beszélt, hogy az Öreg Hölgynek nincs más választása, mint begyűjteni sorozatban tizenhatodik győzelmét.


„A Bologna elleni mérkőzés kritikus fontosságú a scudetto szempontjából.” - kezdte a sajtótájékoztatót a mester.

„Még a további meccsek előtt négypontos előnyt szerezhetnénk a Napoli előtt.
A Bologna nagyon jó technikailag, nagyon jól szervezett csapat. Roberto Donadoni érkezése óta a csapat kiegyensúlyozott lett, nehéz meccsre számítok.

Olyan csapattal találkozunk, amelynek nincs veszítenivalója, jó helyen vannak a tabellán, és nagyon lelkesek.


Az a kötelességünk, hogy  három pontot szerezzünk. A Napoli nem fog szívességet tenni nekünk, és elöl kell maradnunk. Nem engedhetjük meg magunknak a rossz hozzáállást.”

A Juventus egyelőre nem gondolkodik a Bayern München elleni találkozón, és természetesen a számos sérülést sem hagyhatta említés nélkül a tréner.

„Nem foglalkozunk egyelőre a Bayern elleni találkozóval, majd szombaton ráérünk erre. Először a Juve - Bayern csatára fog sor kerülni. A továbbjutás elérhető, amennyiben eleget teszünk a feladatainknak Münchenben.

Rotálás? A legjobb csapat fog játszani. Juan Cuadrado jól van, Alex Sandro nem játszhat holnap, de kedden már talán vissza fog térni.

Leonardo Bonucci a csapat rendelkezésére áll, tegnap a kerettel végezte az edzésmunkát. Sami Khedira felügyelet alatt dolgozik. Mario Mandzukic szombattól csatlakozik a kerethez, Giorgio Chiellini helyzetét pedig kedden fogjuk kiértékelni, nem kívánok kockázatokat vállalni.
Robert Pereyra képes 65-70 percet játszani szerintem, de az is lehet, hogy a padról fog beállni. Juan Cuadrado helyett Simone Padoin játszhat. Átnézem a mai edzést, s eldöntöm, milyen felállást fogok alkalmazni.

Andrea Barzagli jó állapotban van. Szombaton játszottunk legutóbb, így elég időnk állt rendelkezésre a Bologna elleni meccsre való pihenéshez.

Véleményem szerint Simone Zaza kezdő szintű játékos, de kénytelen vagyok döntéseket hozni. Paulo Dybala talán nem fog kezdeni, ezért talán Álvaro Morata és Simone Zaza lehet elöl.”

forrás: juventuz.blog.hu