Recent comments

Friss Hírek

A Fiorentina nem bírt a Tottenhammel, a Napoli a hajrában bukott el

A Fiorentina hazai pályán játszott 1-1-es döntetlent a Tottenham együttesével az Európa Ligában a legjobb tizenhat csapat közé jutásért folytatott párharc első meccsén.


Nagy bajba került hazai pályán a Fiorentina a Tottenham ellen az első félidő hajrájában, hiszen az angol együttes tizenegyeshez jutott miután Ben Daviest buktatta Nenad Tomovics a tizenhatoson belül. A büntetőt Nacer Chadli értékesítette, így a szünetre angol előnynél vonulhattak a felek.
Nos, a firenzeiek mindent megtettek, hogy fordítsanak és ennek az ötvenkilencedik percben meg is lett az eredménye, amikoris Federico Bernardeschi hihetetlenül nagy gólt ragasztott a vendégek kapujának jobb felső sarkába. Több gól azonban a meccsen nem esett, így a döntetlennek és az idegenben szerzett gólnak köszönhetően a londoniak kerültek egy lépéssel közelebb a továbbjutáshoz.


Fiorentina (olasz)–Tottenham Hotspur (angol) 1–1 (Bernardeschi 59., ill. Chadli 37. – 11-esből)


Sokáig úgy tűnt, hogy a Villarreal és a Napoli gólnélküli döntetlent játszik egymással Spanyolországban, azonban eljött a nyolcvankettedik perc, amikor Denis Suárez csodálatos gólt szerzett szabadrúgásból, így végül az ő találatával a hazaiak egygólos előnyt szerezte a visszavágóra.
 
Villarreal (spanyol)–Napoli (olasz) 1–0 (D. Suárez 82.)


Galatasaray (török)–Lazio (olasz) 1–1 (Sabri 12., ill. Sz. Milinkovics-Szavics 21.)

forrás: digisport.hu