Recent comments

Friss Hírek

Beköszönt a barcás Tello; megvan az első iraki gól

A bajnokság 26. fordulójában a Fiorentina idegenben 3–2-re legyőzte az Atalantát. 


A Fiorentina megszenvedett az Atalantával, ám Matías Fernández, a januárban Barcelonától kölcsönvett Cristian Tello és Nikola Kalinic góljával elhozta a három pontot.

Atalanta–Fiorentina 2–3 (Conti 84., Pinilla 91., ill. M. Fernández 67., Tello 81., Kalinic 87.)


A Sassuolo–Empoli összecsapáson az első félidőben két kiállítás is volt: Paolo Valeri játékvezető előbb Simone Missirolit, a hazaiak játékosát állította ki második sárgával, majd hét perccel később, a 38. percben Lorenzo Tonellit is leküldte a pályáról, a vendégek játékosa szintén a második sárgáját szedte össze.

A látogatókat viselte meg jobban a piros lap, és a Sassuolo Domenico Berardi gyönyörű kapáslövésével, majd Grégoire Defrel duplájával fordított és elhúzott. A vendégek Massimo Maccarone tizenegyesével még szépítettek, ám egyenlíteniük nem sikerült, a Sassuolo 3–2-re megnyerte a találkozót.

Sassuolo–Empoli 3–2 (Berardi 41., Defrel 48., 50., ill. Zielinski 36., Maccarone 70. –11-esből)  

A Genoa Alessio Cerci tizenegyesével és Diego Laxalt találatával 2–1-re legyőzte az Udinesét, amely az iraki Ali Adnan Kadhim góljával szerzett vezetést, a Serie A történetében pedig iraki játékos ezelőtt még sosem talált be. A meccs 90. percében egyenlíthetett volna az Udine, ám Antonio Di Natale tizenegyest hibázott. 


Genoa–Udinese 2–1 (Cerci 57. –11-esből, Laxalt 70., ill. Adnan 33.)   

A Torino a 19. helyen tanyázó Carpival játszott gól nélküli döntetlent, a hazaiak ráadásul tizenegyest is hibáztak.  

Torino–Carpi 0–0

forrás: NSO