Recent comments

Friss Hírek

A Napoli nem bírt a Milannal, maradt második

Egy gól itt, egy gól ott – 1–1-es döntetlenre végződött a Napoli és vendége, a Milan hétfő késő esti presztízsmérkőzése a bajnokságban.


Győzelme esetén a Napoli az első helyre ugorhatott volna, kihasználva az éllovas Juventus pénteki, bolognai pontvesztését.

Az első félidő hajrájában Lorenzo Insigne távoli, megpattanó lövésével kifizetődni látszottak a Napoli próbálkozásai (1–0), csakhogy az előny nem tartott sokáig: öt perc elteltével Honda Keiszuke beívelése után egy hazai játékos fején megcsúszott a labda, és a hosszú oldalon helyezkedő Giacomo Bonaventura a rövid alsóba lőtt (1–1). 

A második félidőben a csereként beálló hazai légiós, Dries Mertens kapufát lőtt, majd – miután a Napoli edzőjét, Maurizio Sarrit a játékvezető elküldte a kispadtól – Gonzalo Higuaín is közel járt a gólszerzéshez, de labdája kevéssel elkerülte a kaput.

A Napoli szeptember óta először kesereg hármas nyeretlenségi széria miatt (egy-egy bajnoki vereség és döntetlen, egy El-vereség), a szervezetten játszó Milan viszont immár tíz tétmérkőzés óta nem talál legyőzőre. 

Napoli–Milan 1–1 (Insigne 39., ill. Bonaventura 44.)

forrás: NSO