Recent comments

Friss Hírek

Még nem foglalkozunk a Madriddal

“A gondolataink csak e körül a meccs körül forognak”-kezdte a tar mester a nyilatkozatát a Carpi elleni, holnap esti bajnoki összecsapásra hivatkozva.




“Visszatért néhány játékosunk, így hozzuk majd meg a döntéseket. A holnap a legfontosabb, a holnapi mérkőzés alapján döntök majd.”

“Ha a következő meccs utánira koncentrálsz, minden rosszul sülhet el. A Juve 14 meccset nyert meg zsinórban, a Napoli 10-et. Ha versenybe akarunk velük szállni, a magunk sorozatát is meg kell csinálnunk.”
“Ha bármi másra koncentrálunk a holnapon kívül, akkor semmit sem értettünk meg. A holnap kulcsfontosságú. Fel akarjuk venni a versenyt a nagycsapatokkal.”-mondta a Roma mestere, akit ezután a sérültekről, főleg De Rossiról kérdezték.

“De Rossi még nincs jobban, egyelőre még nem kerrettag. A stáb, aki foglalkozik vele meg van róla győzödve, hogy van megoldás, így remélem, a Carpi után már számolhatok vele.”

“Totti jó edzésmunkát végzett a többiekkel együtt a mérkőzés óta, de tegnap volt egy kis probléma a vádlijával. Ma ugyanazt a szúrást érezte, ezért ő nem lehet ott a mérkőzésen. Rüdiger jól van, ő ott lesz. Dzeko? Játszani fog.”-mondta Spalletti röviden.

Bár a jelenleg 18. Carpi nem fogadja kimondottan jó formában a Farkasokat,  több csapat is megizzadt már itt az idei kiírásban – megszenvedt a győzelemért itt a szezon kezdetén az Inter és nemrég a Juventus, nem tudott nyerni a Napoli és a Milan sem, és kikapott például a Torino és a Sampdoria is. Ami a Roma idegenbeli teljesítményét illeti, a Giallorossi egy 6 mérkőzésen át tartó nyeretlenségi sorozatot tudott a Sassuolo otthonában megtörni múlt héten, így van miért kárpótolnia a csapatnak az őket elkísérő szurkolókat.

forrás: azzurri.co.hu