Recent comments

Friss Hírek

Készülünk a Juvéra

A holnap esti olasz bajnoki találkozó házigazdái felkészültek az Öreg Hölgy ellen, állítja a hazai csapat vezetőedzője, Roberto Donadoni.



A Rossoblu a 15 mérkőzés óta győzelmi szériában lévő listavezetőt látja vendégül péntek este 20:45-kor a Renato Dell'Ara stadionban egy kiváltképp izgalmasnak ígérkező meccs keretein belül. 

A Bologna a saját teljesítményéhez képest egészen jó formát mutat; a legutolsó 6 mérkőzésükből mindössze egyet vesztett el az egykori Juventus-játékos Giaccherinit is kötelékeiben tudó együttes.

"Már azzal a fejlődés útját járjuk, ha a csapat minden mérkőzésen ugyanazzal a mentalitással és intenzitással lép pályára ellenféltől függetlenül" - nyilatkozta a sajtótájékoztatón az olasz szakember.

"Saját magunkra kell koncentrálnunk az ellenfél helyett. Ez az egyetlen útja a sikernek.
A listavezetővel mérkőzünk meg, akik az elmúlt hetek eredményeit látva mindenki felett állnak. Lelkesedéssel várjuk a küzdelmet és ezt szeretnénk a pályára vinni, hiszen az a célunk, hogy átlag feletti teljesítményt érjünk el.
Tisztában vagyunk vele, mi lesz a dolgunk, és nem szeretnénk senkinek sem csalódást okozni. Nehéz mérkőzésre számítunk, amely során a lehető legjobbat kell kihoznunk magunkból.
A Juventus és a Bologna is folytatni akarja az eddig bejárt útját, ezért nem tékozolhatjuk el a lehetőségeket, meg kell becsülnünk, ha nálunk van a játékszer."

forrás: juventuz.blog.hu