Recent comments

Friss Hírek

AS Roma-Real Madrid: várható kezdők

Végre-valahára Olaszországba is visszatér a Bajnokok Ligája, a fővárosban az AS Roma látja vendégül a Real Madridot. 



Az egyenes kieséses szakaszba 5 éves szünet után visszatérő Farkasok gyakorlatilag hiányzó nélkül fogadhatják a fehér mezeseket. 

Az egy kivétel, Kevin Strootman játékára ugyan ma sem számíthatnak a bordó-sárgák, de rajta kívül sem eltiltás, sem sérülés nem okoz fejtörést Luciano Spallettinek. Nem úgy a másik oldalon, ahol Gareth Bale és Pepe is sérültek, de Carvajal, Marcelo és James Rodríguez játéka is erősen kérdéses.

Az első igazán érdekes kérdés az lesz, hogy milyen felállás mellett teszi le a voksát Spalletti mester, aki a 3 védős rendszerrel való óvatos kísérletek után az utóbbi meccseken már inkább visszatért a 4 védős játékrendszerhez. 

A Gazzetta dello Sport ezúttal 3-4-2-1-es hadrendet vázol, fel, méghozzá így:


Szczesny – Manolas, De Rossi, Rüdiger – Florenzi, Pjanic, Keita, Digne – Salah, Nainggolan – Dzeko

de a neveket böngészve nem nehéz elképzelni, hogy valójában Florenzi, Manolas, Rüdiger és Digne játszanak majd hátul, De Rossi pedig egyel előrébb lépve a középpályán szerepel majd.

Eközben természetesen a Real várható kezdőjénél is sok a találgatás, elsősorban Carvajal és Marcelo személye miatt: bár _megbízható forrásból úgy értesültem, hogy mindketten játszani fognak, a Gazzetta mégis egy alternatív védelmi felállást jósol meg Arbeloa, Ramos, Nacho és Danilo szereplésével. Ezen némiképp kozmetikázva az alábbi felállás tűnik a legvalószínűbbnek per pillanat:


Navas – Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo – Kovacic, Kroos, Isco – James Rodríguez, Benzema, Cristiano Ronaldo.


tv: m4  20.45ó 

 forrás: azzurri.co.hu