Recent comments

Friss Hírek

Alex Sandro hat hétre kidőlt?

Az olasz sajtó értesülései szerint sajnos komolynak bizonyult Alex Sandro sérülése, s a szélső védő hat hét pihenőre kényszerül izomsérülése miatt. 


A brazil játékos a tegnapi edzésmunka során jelzett izompanaszokat, ráadásul közben Juan Cuadrado bokája is rakoncátlankodik.

A Sky Sport Italia és a SportMediaset úgy tudja, hogy a kolumbiai játékos esetében csak egy könnyebb zúzódásról van szó, s a szalagok nem sérültek. Cuadardo alighanem pihenőt kap majd pénteken a Bologna elleni bajnoki találkozón, de jövő héten ott lehet a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-összecsapáson.

A Calciomercato azonban úgy tudja, hogy Alex Sandro sérülése sajnos lényegesen súlyosabbnak bizonyult, s a Juventus hat hétig nélkülözni kényszerül ballábas szélső védőjét. Amennyiben a sajtóértesülés igaznak bizonyul, úgy Alex Sandro kihagyhatja a német bajnok elleni mindkét mérkőzést.

A brazil játékos ma reggel Vinovóban átesett az orvosi vizsgálatokon, a pontos diagnózisról szóló hivatalos bejelentés későbbre várható.

forrás: juventuz.blog.hu