Recent comments

Friss Hírek

A Napoli győzelmi kényszerben lesz

A Milan hétfőn este a Napoli otthonába, a San Paoloba látogat. 


A mérkőzés előtt Sinisa Mihajlovic megtartotta a szokásos sajtótájékoztatóját.

“Ha a táblázatot a Napoli elleni találkozó óta számolnánk, akkor most a 3. helyen állnánk. Az a találkozó nem volt összhangban a teljesítményünkkel, pedig keményen küzdöttünk. Egy nagyon fontos mérkőzés lesz, és azt kell, hogy mondjam a szezon második felében ez egy olyan mérkőzés lesz, ami fordulópont lehet számunkra. A Napoli győzelmi kényszerben lesz, mivel újra a Juventus áll a tabella tetején. A Napoli egy erős csapat és megérdemli a tiszteletet, de ha a képességeinknek megfelelően játszunk, akkor megnehezíthetjük a dolgukat. Szerintem Sarri sem várja az ellenünk vívott mérkőzést. A Napoli mindig is egy top csapat volt. Úgy vélem az utóbbi 2 vereség semmin sem változtatott. Ez a mérkőzés nekik is ugyanolyan nehéz lesz, mint nekünk. Ezekre a mérkőzésekre könnyebb felkészülni, mint a tabella közepén állók ellen. Nagyon szeretnék ennek a mérkőzésnek a részese lenni, és megküzdeni Higuainnal, egy kiváló párbaj lehetne. Olyan lesz ez, mint egy hatalmas vihar, amin keresztül kell jutnunk. A csapatban van minden hitem. Mostanában volt néhány esemény, ami a pályán kívül történt, de úgy vélem semmi sem fogja elvonni a figyelmünket. Továbbra is szeretnék megnyerni minden hátralevő mérkőzést. Azt garantálhatom, hogy minden mérkőzésen úgy lépünk pályára, hogy a célunk a győzelem. Luiz Adrianonak egy kis probléma van a combizmaival, de ez a kimaradás csak pár napig fog tartani.”

“Romagnolinak a napokban volt egy kis influenzája. De már jobban van, de még nem 100%-os. A padon fog kezdeni. Keményen felfogunk készülni erre a mérkőzésre, ahogy eddig is tettük. Motivációs szempontból ezekre a mérkőzésekre könnyebb felkészülni. Taktikai szempontból pedig ugyanúgy készülünk, mint máskor is. Elégedett vagyok a csapatommal, és bármi történjen holnap ez így is marad. Továbbra is versenyben leszünk a 3. helyért, a szezon végére a lehető legjobb helyen akarunk végezni. A cél továbbra is Európa, az majd még kiderül, hogy egyből az elitbe kerülünk vagy sem. Ha egy olyan hatalmas csapatnak vagy a részese, mint a Milan, akkor elkerülhetetlen, hogy a kereskedelmi eseményeken ne vegyél részt, ez a munkához tartozik. Ami a következő szezont illeti, sosem aggódtam amiatt, hogy mit hoz majd a jövő. Ha mind a két fél elégedett, akkor folytatódhat a munka, egyébként nem. Szenvedéllyel végzem a munkám, sosem aggódom, nyugodt vagyok. Jobban kezelem a nyomást, mint bármi mást.” 

“Azonos véleménnyel vagyok az elnökkel. Az ő álláspontja nem megjegyzéseken alapszik, jobb lenne ha inkább hallgatnának rá. Úgy vélem az összes dolog, ami Balotellivel kapcsolatos, azt a média felerősítette. Remélem keményen edz, és jól fog játszani, mikor lehetőséget kap. Belül kell megtalálnia az elhatározást ahhoz, hogy minden megváltozzon. Ha változtatna a hozzáállásán, akkor teljesen más játékos lehetne. Neki is mindent bele kell adnia, akárcsak a csapattársainak. Egy játékos akkor is meghatározó lehet, ha csak 5 percet kap a pályán. Egész héten értékelem a játékosokat, és azaz 5 perc is sokat számíthat. Balotelli, Ménez és Boating is szinte ugyanabban az állapotban van. Mikor változásra van szükség, akkor a legjobb változtatást fogom érvényesíteni. Ménez valószínűleg még nem bírna ki 45 percet, míg Balotelli és Boateng már megállná a helyét.”

forrás: acmilan.hu