Recent comments

Friss Hírek

Egy hónap után máris repül az edző, Balogh még mindig külön a többiektől

Egy hónapig sem tartott Guillermo Barros Schelotto kalandja a Palermo labdarúgócsapatának vezetőedzőjeként. 


Ami valójában kalandnak sem nevezhető, hiszen az argentin szakember úgy repül vissza hazájába, hogy egyetlen alkalommal sem ülhetett a rózsaszín mezesek kispadján.

Schelottót január 11-én nevezték ki a Serie A-ban bennmaradásért harcoló Palermo vezetőedzőjének, ám a kispadra egyetlen alkalommal sem tudott leülni, mert hiányzott a licence. 

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint mára kiderült, hogy Schelottónak – papír híján – a közeljövőben nincs esélye rá, hogy meccsen leüljön a kispadra, mert ha a FIFA engedélyezi a kérvényét, akkor is egy évig eltarthat a procedúra. A szakvezető ezért ma közölte Mauro Zamparini elnökkel és a csapattal, hogy visszatér Argentínába, ahol korábban a Lanúst irányította és Copa Sudamericanát nyert az együttessel.

Balogh Norbertéket a folytatásban Giovanni Tedesco irányítja, aki az elmúlt hetekben is felelős volt a meccseken a Palermo szakmai munkájáért.

A szicíliai csapat 24 forduló után a 15. helyen áll a húszcsapatos Serie A-ban.


Balogh Norbert felgyógyult betegségéből, de kedden még a Palermo többi labdarúgójától külön tréningezett.

Nemcsak a legutóbbi két bajnokit influenza miatt kihagyni kényszerülő magyar labdarúgó, hanem Enzo Maresca és Aljaz Struna is speciális munkát végzett.

A klub egyelőre nem közölte, bevethető lesz-e a három játékos a Torino elleni vasárnapi bajnokin. 

 forrás: NSO