Recent comments

Friss Hírek

Totti a lelátón, zseniális Salah-gól, Roma-gála

A Roma könnyedén, egy zseniális Mohamed Salah-góllal megspékelve 5–0-ra legyőzte a Palermót a 26. fordulóban. 


Miután Luciano Spalletti, a Roma vezetőedzője az edzésről is elzavarta a saját maga helyzetével nem igazán elégedett, s ennek hangot is adó Francesco Tottit, nem meglepő, hogy a római klubikon a Palermo elleni bajnokin a keretben sem kapott helyet. A nézőtéren viszont igen, hozzávetőlegesen tíz percenként meg is mutatta őt a kamera.
Meg persze azt is, ahogy Edin Dzeko rendívül közhelyesen megfogalmazva kihagyta a kihagyhatatlant, hogy aztán néhány perccel később egy gyönyörű labdaátvétel után a 30. percben megszerezze a vezetést a fővárosiaknak.

A második félidő elején Seydou Keita spiccel megeresztett lövése akadt be a jobb felsőbe – gyakorlatilag az 52. percben el is dőlt a találkozó. Mohamed Szalah nagyjelenete azonban még hátra volt.

Az egyiptomi légiós először egy Dzeko által lepörgetett labdát helyezett a vendég kapuba, de két perccel későbbi találata volt igen különleges. Egy rossz labdaátvétel után az alapvonalnál érte utol a labdát, majd fordulásból bal belsővel a kapuba tekerte azt. Ez a gól még Tottinak is tetszett a lelátón.

Szalah első duplája volt ez az olasz élvonalban, a Romának pedig a 14. győzelme ebben a szezonban. Merthogy 4–0-nál már senki sem gondolt arra, hogy fordít az addig kapura sem lövő Palermo. Ellenben a csapat asszisztálhatott Dzeko újabb góljának a 89. percben.

A Palermóra talán ráférne már egy edzőcsere...

AS Roma–Palermo 5–0 (Dzeko 30., 89., S. Keita 52., Salah 60., 62.)

forrás: NSO