Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina-Inter 6 pontért

A Violák kissé szerényebb tempóban menetelnek mostanság, de így sem sikerült őket legyőzni az elmúlt 4 meccsen, ezért magabiztosan várhatják a BL-hely szempontjából kulcsfontosságú rangadót.


Bár a csapat szerette volna 12 ponttal hozni ezeket a bajnokikat, Sousa legalább kitapasztalhatta, honnan eredhetnek a problémák. A 3-5-2-es felállás mellőzésével, 4 védővel próbálhatja majd a portugál megállítani az Inter támadószekcióját.

A két kulcsember, aki nem segítheti a firenzeieket ma este, az Badel és Fernandez; Pasqual talán Alonso helyén kaphat szerepet a 4-2-3-1-ben. A mindig veszélyes Kalinic mindenképp kezdő lehet egyedüli csatárként, főleg, hogy mesterhármassal járult hozzá a szezon elején csapata 1-4-es sikeréhez a Nerazzurri ellen.

Ami az Intert illeti, Icardiék lényegesen szürkébben teljesítenek az új évben, jelenleg a Serie A egyik legkevésbé kiszámítható csapata Mancinié. A Chievo elleni siker mellett nem elhanyagolható a hat gólos döntetlen a sereghajtó Verona otthonában – kellene egy bravúros győzelem, hogy visszalendüljön remek formájába a milánói csapat, főleg a városi riválissal közvetlenül a háta mögött.

A vendégek mestere a 4-3-3-as taktikát a klasszikus 4-4-2-re cserélheti, bár ebben a formációban szenvedett a gárda kiütéses vereséget a Milan elleni rangadón. Ez Palacio padozásával és az Icardi-Eder páros kezdésével járhat. A szélen nyíló területekre Biabiany és Perisic csaphat le, az eltiltás miatt hiányzó Melot a kevésbé forrófejű, de épp annyira keményen szerelő Medel pótolhatja.

Fiorentina (várható): Tatarusanu; Roncaglia, Rodriguez, Astori, Alonso; Vecino, Borja Valero; Bernardeschi, Ilicic, Tello; Kalinic

Inter (várható): Handanovic; Nagatomo, Murillo, Miranda, D’Ambrosio; Biabiany, Medel, Kondogbia, Perisic; Eder, Icardi

forrás: azzurri.co.hu