Recent comments

Friss Hírek

Három hét után nyerne ismét a Napoli, ráadásul rangadót

Bő három hete képtelen tétmeccsen győzni a Napoli, amely továbbra is az egyetlen esélyesnek tűnik a Juventus megállítására. 


A déliek ezúttal a dobogóra vágyó Fiorentinához látogatnak majd Firenzébe. 

Hétfőn este pályára lép a Lazio is, a rómaiak a nemzetközi kupaszereplésről is rendkívül távol vannak, ám mostani riválisukat, a Sassuolót azért megelőzhetik a tabella hetedik helyén. 

Nem igazán megy mostanában a nápolyiaknak, pedig február elejéig egészen elképesztő menetelésben voltak, ám az utóbbi néhány hétben mintha lefulladt volna a motor. A bajnokságban kikaptak a legnagyobb riválisnak számító Juventustól, a Milannal ikszeltek, az Európa Ligából pedig kipottyantak 2-1-es összesítéssel a Villarreallal szemben.  

De még így is az égszínkékek a torinóiak legnagyobb ellenfelei a bajnoki pontvadászatban, négy pontra vannak most lemaradva a vasárnap este az Intert legyőző zebrákhoz képest. Egyetlen sikerrel ismét a nyomukba szegődhetnének. 

Ez azonban messze nem lesz egyszerű, Paulo Sousa ugyanis az idén bebizonyította, mennyire jól összerakta ezt a Fiorentinát. És bár a Tottenham ellen a violák is kipottyantak a második számú európai kupatornáról, ám így több energiájuk marad a hazai porondra. 

Ahogy a portugál szakember fogalmazott a mérkőzést megelőzően, ez egy remek alkalom a számukra, hogy felzárkózzanak a tabellán és bebizonyítsák, semmivel sincsen rosszabb csapatuk, mint az előttük állóknak. Jelenleg öt pontra vannak elmaradva a Napolitól, ám ez még bőven behozható hátrány a szezon végéig. 
 
FIORENTINA (4-2-3-1): Tatarusanu- Roncaglia, Gonzalo Rodriguez, Astori, M. Alonso- Vecino, Badelj- Tello, Borja Valero, Bernardeschi- Kalinic

NAPOLI (4-3-3): Reina- Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam- Allan, Jorginho, Hamsík- Callejon, Higuaín, Insigne.

forrás: digisport.hu