Recent comments

Friss Hírek

Nagy kihívás a Madrid elleni párharc!

A farkasok középpályása korábban a blancók ősi riválisát erősítette.


Az AS Roma rutinos középpályása, Seydou Keita több alkalommal is pályára lépett a Barcelona játékosként  a Real Madrid ellen. 

Kedves emlékei fűződnek a királyi gárda ellen lejátszott mérkőzésekhez, és vallja: ma is van esélyük  a madridi sztárcsapat ellen. Keita hisz abban, hogy az Olimpicóban legyőzhetik a spanyolokat. A mérkőzést holnap este rendezik Rómában a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában.
Seydou Keita bízik benne, hogy pályára léphet holnap este a Real ellen. Különleges este lenne ez a számára, hiszen elég jól ismeri az ellenfelet:

“A Real ellen mindig nagy várakozással lép a pályára az ember. Nagyon erős gárda, rengeteg klasszissal. Már nagyon várom a találkozót, de a végső döntést mindig Spalletti hozza meg, ő dönti el, hogy ki lesz kezdő a mérkőzésen. Bízom abban, hogy lehetőséget kapok tőle. Holnap este muszáj kihoznunk magunkból a maximumot, csak így lehet esélyünk a találkozón. Ez nagyon fontos ütközet a rajongóinknak is, ezért mindent megteszünk majd a pályán. Spalletti érkezése után megváltoztatta a csapatunk gondolkodásmódját, és bizalommal fordult felénk. Négyszer győztünk sorozatban a bajnokságban, ez jó előjel a BL-meccs előtt. Bár vannak problémáink, gondolok itt Totti és De Rossi sérülésére, mégis bízunk magunkban. Edzőnk azt kérte, játsszunk egyszerűen, de egységesen, főleg a védekezésben kell nagyon fegyelmezettnek lennünk. De meg tudjuk oldani a feladatot!”

A 36 éves mali fedezet a pályafutása további alakulását is megemlítette. “Úgy gondolom, hogy még sokat segíthetek rutinommal a csapatomnak. Még szeretnénk egy-két évig játszani a legmagasabb szinten. Célom, hogy segítsem a fiatalokat, hasonlóan Francescóhoz (Totti). És amíg az edzőnk számít rám, addig mindent megteszek a bordó mezben a győzelemért!”

“Nagyon tisztelem a szurkolóinkat, akik mindig a csapat mellett álltak. A legrosszabb időkben is kint vannak a mérkőzéseken. Az utóbbi időben nem voltunk túl sikeresek, de most visszatértünk a  helyes útra. Rá kell szolgálnunk a drukkereink bizalmára!”

forrás: azzurri.co.hu