Recent comments

Friss Hírek

Vangioni a Milan játékosa lesz

Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója nyilatkozott a klub várható nyári igazolásairól, és bejelentette, hogy Leonel Vangioni júliusban csatlakozik a Milanhoz. 


A klub várhatóan ismét jelentős változtatásokat fog végrehajtani a nyári átigazolási időszakban, s a Genoa elleni mérkőzés előtt Galliani megerősítette, hogy az argentin válogatott játékos lesz az egyik nyári szerzemény.

A nyáron leigazoljuk Vangionit, már sor került az orvosi vizsgálatokra is a héten a River Plate beleegyezésével. Az üzlet megköttetett.”
 
Galliani ezt követően röviden még kitért néhány mondatban a további fejleményekre is.

“Antonio Nocerino az MLS-ben folytatja, az Orlandóban fog játszani. Hétfőn fogjuk felbontani a szerződését. A tervünk, hogy egy fiatal, olasz játékosokra építő csapatot hozzunk létre. Hatalmas reményeket fűzünk Manuel Locatelli játékához. Ő egy hatalmas tehetség, és mindenképpen számolunk vele a jövőben. Nocerino távozása miatt Locatelli az első csapat tagja lesz.”

Locatelli még nem debütált a felnőtt csapatban, de a Primavera tagjaként már 15 mérkőzésen lépett pályára a szezonban és 3 gólt szerzett.

forrás: acmilan.hu