Recent comments

Friss Hírek

Nagy csodálója vagyok Guardiolának

A Bajnokok Ligája- nyolcaddöntőre készülő Juventus mestere, Massimiliano Allegri úgy látja, hogy sok közös van közte és a kedden a Juventus Stadiumba látogató Bayern München mestere, Pep Guardiola között.


"Nagy csodálója vagyok Guardiolának, mivel az általa irányított Barcelona fantasztikus csapat volt." - nyilatkozta Allegri az ellenfél mesteréről a Süddeutsche Zeitung munkatársának.

"Úgy gondolom, hogy sok közös van bennünk. Mindketten középpályások voltunk, mint a legtöbb edző, s mindketten jó technikával rendelkeztünk. Soha sem voltam bajnok. Izgalmasnak találom, hogy egy középszerű játékosból jó edző válhat. 

Természetesen tanulmányozzuk az ellenfelet, de nem volna értelme a nap huszonnégy óráját ezzel tölteni, mert az az őrületbe kergetne. 


Mindig azt mondom a játékosaimnak, hogy ők formálják a rendszert. Boldogan kell játszaniuk, máskülönben nincs értelme pályára lépni.

A mérkőzés előtti  napig keresem az inspirációt a választott taktikai rendszert illetően, majd kiválasztom a kezdőt, s gyakran módosítok rajta a mérkőzés alatt."

forrás: juventuz.blog.hu