Recent comments

Friss Hírek

Nincsenek könnyű mérkőzések

A Juventus a Genoa ellen folytatta győzelmi sorozatát, amely most már tizenhárom bajnoki találkozó óta tart, azonban az 1:0-ás hazai győzelmet a Zebrák ezúttal nem a veronai parádéhoz hasonló játékkal, hanem visszafogott teljesítménnyel érték el.


"Mindig nehéz a Genoa ellen játszani, mert jók abban, hogy ne engedjék játszani az ellenfelet." - nyilatkozta a Juventus mestere, Massimiliano Allegri a mérkőzés lefújását követően.

"A vasárnapi 4:0-ás győzelem a Chievo ellen hatalmas eufóriát keltett, azonban ma este két lábbal visszatértünk a földre. Ez emlékeztetett bennünket arra, hogy nincsenek könnyű mérkőzések. 

Nem érdekelnek a rekordok, mivel még tizenöt forduló van hátra, s nekünk össze kell gyűjtenünk egy bizonyos számú győzelmet, azonban az, hogy sorozatban érkeznek-e, érdektelen."


A Genoa elleni győzelem áldozatokkal járt, hiszen a csereként beálló Simone Zaza piros lapot kapott, s mivel Mario Mandzukic sérüléssel bajlódik, Allegri nem sokat válogathat a támadósor összeállítása során.

"A következő mérkőzésre csak két csatár áll majd a rendelkezésemre. Zaza nagyon lelkes, időnként túl lelkes. Le kell higgadnia, hiszen, amikor egy nagy klubnál játszik az ember, kiegyensúlyozottnak kell lennie. Fel kell nőnie, mivel ezek olyan hibák, amelyeket nem szabadna elkövetnie."

Martín Cáceres könnyek között hagyta el a pályát, s Evra is idő előtt kért cserét.

"Cáceres egy kivételes fickó és egy nagyszerű védő. Meglátjuk, hogy mit mutatnak a vizsgálatok, s remélhetőleg kevésbé súlyos a dolog, mint ahogyan gondolja. Nem aggódom a sérülések miatt. Stefano Sturaro rúgást kapott Veronában, s nem akartam vele kockáztatni. Kwadwo Asamoah hamarosan csatlakozik a kerethez. Sami Khedira és Mario Mandzukic állapotát napról napra ki kell értékelnünk."

forrás: juventuz.blog.hu