Recent comments

Friss Hírek

Nem lehet mindig nyerni

Massimiliano Allegri a Bologna elleni döntetlen után, amely megtörte az Öreg Hölgy tizenötmeccses győzelmi sorozatát, hogy nem lehet mindig nyerni.


A Juventus a Stadio Dall’Ara gyepén szakította meg győzelmi sorozatát, ahol négy év után először történt meg, hogy egyetlen kapura tartó lövést sem sikerült produkálnia a vendégeknek.

„Jól kezdtük a játékot, azonban ma a Bologna jól teljesített, elismerés illeti meg a házigazdákat, mivel korlátozták a teljesítményünket.” - mondta a tréner a Mediaset Premium és a Sky Sport Italia munkatársának.

„Csalódott vagyok, amiért nem nyertünk, azonban tizenötmeccses győzelmi sorozat van mögöttünk, a Bologna pedig a Serie A legjobb formát mutató csapatainak az egyike jelenleg. Nem lehet mindig nyerni a futballban.


Jobban szét kellett volna húznunk az ellenfél csapatát, és ez azon meccsek egyike volt, amikor a jeget egy eseménynek kell megtörnie.

Ismét nem kaptunk gólt, ami határozottan fontos. Simone Zaza és Álvaro Morata jól teljesített, de nem volt túl sok területünk a játékra ma este.”

A botlás pontosan azt követően történt, hogy az Öreg Hölgy visszaállt a tabella élére, és így a Napoli megelőzheti az Öreg Hölgyet, amennyiben sikerül legyőzni a Milan csapatát hétfőn.

„A srácok nagyon keményen dolgoztak három hónapon keresztül, és egy botlás bármikor bekövetkezhet. Még semmi sem dőlt el.

Egyértelmű, hogy hétfőn az AC Milan csapatának fogok szurkolni, azonban bármi is történjen, biztos vagyok benne, hogy a Juventus egészen a szezon végéig harcban lesz a bajnoki címért.”

A figyelem a bajnoki után a keddi BL-meccsre terelődik, ahol a Bayern München lesz az ellenfél, az összecsapást pedig még érdekesebbé teszi a két csapatot sújtó számos sérülés.

„Mario Mandzukic jól érzi magát, és Sami Khedira is valószínűleg visszatér. Reméljük, hogy Giorgio Chiellini és Alex Sandro is hamar felépül.

Határozottnak kell lennünk, koncentrálnunk kell, és el kell fogadnunk, hogy a továbbjutásról több mint 180 percnyi futball fog dönteni.”

forrás: juventuz.blog.hu