Recent comments

Friss Hírek

Ha lesz BL, jöhetnek a sztárok

Az Inter rendkívül jól kezdte az idei bajnokságot, de az utóbbi hetekben megtorpant és ennek következményeként a Napoli és a Juventus szinte látótávolságon kívülre került. 




Még így is megvan annak a lehetősége, hogy elinduljanak a Bajnokok Ligájában, de ahhoz a harmadik helyen kell végezniük a Serie A-ban. 

Ebben az esetben komoly szerkezetátalakítást ígér a tulajdonos Thohir és a vezetőedző Roberto Mancini. A Nerazzurri egyik komoly erősítési terve Ever Banega megszerzése a Sevillából. A középpályás szerződése idén nyáron lejár az andalúz klubnál és emiatt ingyen igazolható lenne, de a közelmúltban az argentin játékos úgy nyilatkozott hajlandó valameddig meghosszabbítani a szerződését szolidaritásból jelenlegi klubjával, hogy esetleges átigazolása esetén kapjanak érte transzferdíjat. A másik két jelöltet nem kell bemutatni az edzőnek, mert Pablo Zabaleta és Yaya Touré a keze alatt játszott a Manchester Cityben. Pep Guardiola érkezése az Etihad Stadionba az elefántcsontparti válogatott középpályás távozását hozhatja magával, de a hírek szerint a Real Madrid és a kimeríthetetlen Kína is képbe került.  Zabaleta a térdsérülése miatt csak januárban tudott visszatérni a csapathoz, így bizonytalanná vált a helye a jobbhátvéd poszton.

 Az Internek csak egy “apró” gondja van a két City játékos esetében, a rendkívül magas bérük, amit biztosan faragniuk kell valahogyan, a kérdés az, hogy erre vevők lesznek-e a játékosok.

forrás: foci-live.hu