Recent comments

Friss Hírek

Harcolnunk kell tovább

A Lazio csütörtöki győzelmével a Hellas Verona fölött megkezdte a felzárkózást a nemzetközi porondot jelentő ötödik helyért, ahonnan már csak nyolc pontra vannak lemaradva.



Ennek fényében Stefano Pioli magabiztosan is nyilatkozott a Sky Sport Italiának.

„A csapatban megvan minden, ami ahhoz kell, hogy jövőre újra Európában lehessünk. E cél elérhetősége kapcsán pedig semmi kétségem sincs” – nyilatkozott magabiztosan Pioli.

„Amíg matematikailag esélyünk van az ötödik helyre, addig el kell hinnie mindenkinek a csapatban, hogy mindez lehetséges.”

„Ahogy az a tavalyi szezonban is látható volt, megvan a csapatban a képesség, hogy sok meccset nyerjen meg. Kb. egy éve volt az, hogy a csapat egy nyolcmérkőzéses bajnoki győzelmi sorozatot kezdett el és mellette szép focit is játszott” – utalt a tavalyi emlékekre.

„Harcolnunk kell tovább, mert képesek vagyunk nyerni és pontokat gyűjteni. Azonban nem szabad elrugaszkodnunk a talajtól, mert a pontokat nem adják könnyen.”

„A Verona ellen jól játszottunk, ugyanakkor bántanak a megingásaink, mert azokból gólokat is kaptunk. Ezt nem engedhetjük meg magunknak, ha magasabbra akarunk törni” – mutatott rá, hogy vannak még hibák, melyek kijavításra várnak a Laziónál.

forrás: azzurri.co.hu