Recent comments

Friss Hírek

„Mint Messi” – Higuaín ilyen bókot még nem kapott

Roberto Mancini, a Serie A-ban szereplő Internazionale vezetőedzője szerint Gonzalo Higuaín, a listavezető Napoli csatára jelenleg olyan az olasz futballban, mint Lionel Messi az egész világon. 


Hétfőn az Inter 2–1-es vereséget szenvedett a Napoli otthonában, és Higuaín két gólt szerzett, így már 12 találattal vezeti az olasz bajnokság góllövőlistáját. 

Az Inter egy teljes félidőt emberhátrányban futballozott, de majdnem egyenlített (0–2-ről) a mérkőzés ráadásában. 

„Keményen dolgoztunk, ahogy ezt a klub címere megköveteli tőlünk. A mostani eredmény miatt csalódott vagyok, de a teljesítményünk az egyik legjobb volt ebben a szezonban" – pillantott vissza a meccsre Roberto Mancini. 

„Sarri (a Náplolyiak vezetőedzője – a szerk.) azt mondta, hogy egyetlen helyzetünk volt kilencven perc alatt? Én máshogy láttam. A Napoli jól futballozott, de a különbséget Gonzalo Higuaín teremtette meg, fantasztikus gólt szerzett az első percben."

„Higuaín jelenleg olyan az olasz bajnokságban, mint Messi az egész világon. Olyan pluszt ad csapatának, amellyel a többi klub nem rendelkezik” – dicsérte a rivális klub csatárát az Inter edzője.

A Serie A rendkívül izgalmasan alakul a 2015–2016-os idényben, hiszen négy-öt együttes is harcban lehet tavasszal a bajnoki címért.  

forrás: NSO